OMAKOTITALORAKENTAJILLE

Kun kotisi kaipaa julkisivuremonttia, valitse silloin SJR-Rakennus asialle. Toteutamme asiantuntevat julkisivuremontit kaikkiin omakotitaloihin ja asuinkiinteistöihin. 

Jos rappaukset repsottavat tai maali hilseilee, on aika toteuttaa rakennukselle julkisivuremontti. Olipa kyseessä pelkkä pintaremontti tai rakennuksen julkisivun kokonaisvaltainen uudistus, SJR-Rakennus hoitaa julkisivuremonttisi alusta loppuun saakka ammattilaisen ottein.
Julkisivuremontissa teemme rakennuksille rappaus- ja maalaustyöt sekä esimerkiksi hiekkapuhallukset, joissa vanha maali poistetaan uuden maalikerroksen alta. Siisti työ kertoo ammattilaisen taidosta, ja siksi me SJR-Rakennuksessa panostammekin erityisesti laadukkaaseen lopputulokseen.
Julkisivuremontissa kartoitetaan korjattavat kohteet ja tehdään korjaussuunnitelma yhdessä asiakkaan kanssa. Jos pinnoitus on päässyt rapistumaan pahasti, voi koko ulkokuoren kattava remontointi tulla tarpeeseen. Remontissa rakennuksen pinta kunnostetaan kokonaisvaltaisesti, ja verhoilu uudistetaan tarvittaessa täysin.
Toinen vaihtoehto on tehdä kevyt uudelleenmaalaus tai -rappaus. Jos rakennus ei ole kärsinyt rakenne- vaan pelkästään pintavaurioista, kevyt pintaremontti riittää. Rakennuksen kuntokartoituksen yhteydessä voidaan tehdä suunnitelma tarvittavista toimenpiteistä. Autamme tarvittaessa myös kotisi remontin suunnittelussa ja löydämme yhdessä kanssasi parhaat remonttiratkaisut juuri sinun kodillesi.
Saat SJR-Rakennukselta tarjouksen eri tyyppisten talojen kokonaisvaltaiseen tai kevyempään pintaremonttiin. Ota meihin yhteyttä ja kysy meiltä kilpailukykyinen tarjous kotisi julkisivuremontista.
 

 

Teitä palvelee

  joonas.tarkkonen@sjrrakennus.fi

  050 324 7240

 

Jätä viesti tai pyydä tarjous

Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella. Huomaathan täyttää tähdellä merkityt kentät lähettääksesi viestin