JULKISIVUREMONTIT, PARVEKEREMONTIT JA IKKUNAREMONTIT

 

Vuonna 2016 perustetun yrityksemme pääpaikkana on Kontiolahti. Toimimme Joensuun alueella ja teemme asiakkaille sekä suuren että pienen mittaluokan remontti- ja korjaustöitä.
Palveluvalikoimaamme kuuluvat julkisivu-, parveke- sekä ikkunaremontit sekä uudiskohteiden tasoite- ja maalaustyöt. Meidän kauttamme asiakkaat saavat kokonaisvaltaiset remontit erilaisiin tarpeisiin. Takaamme, että teemme työmme aina laadukkaasti ja hyvässä yhteistyössä asiakkaan toiveita kuunnellen.

Julkisivuremontti

YKSITYISILLE OMAKOTITALORAKENTAJILLE

Meiltä saat kaikki kotisi julkisivun tarvitsemat remonttipalvelut ammattilaisen toteuttamana. Tarvittaessa tarjoamme apua myös remontin suunnitteluun.

Lue lisää

Parvekeremontti

RAKENNUSLIIKKEILLE JA TALOYHTIÖILLE

Toteutamme laadukkaat julkisivu-, parveke- sekä ikkunaremontit helposti ja kätevästi erilaisille kiinteistöille. 

Lue lisää

Arvot ja toimintatavat

SJR-Rakennus tarjoaa luotettavaa ja asiakaslähtöistä remonttipalvelua kaikenkokoisiin kohteisiin.

Meille kaikissa remonttipalveluissamme tärkeintä on aina tyytyväinen asiakas sekä siisti ja kestävä työnjälki. Toteutamme kohteessa sen, mitä on yhdessä asiakkaan kanssa sovittu ja otamme vastuun koko urakasta alusta loppuun saakka, niin ettei sinun tarvitse huolehtia työn sujumisesta tai aikatauluista. Meillä on pitkä kokemus erilaisten remonttien toteuttamisesta ja kaikkien työvaiheiden huolellisesta läpiviemisestä. Työmme tuloksena saatkin takuuvarmasti laadukasta jälkeä, joka kestää käyttöä ja katseita vuodesta toiseen.

SJR rakennus arvot

Referenssit

 

Alta löydät uusimmat referenssikohteemme. Lisää kohteitamme täällä

Teitä palvelee

  joonas.tarkkonen@sjrrakennus.fi

  050 324 7240

 

Jätä viesti tai pyydä tarjous

Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella. Huomaathan täyttää tähdellä merkityt kentät lähettääksesi viestin